Det är mycket enkelt att beställa på Addnature.se. När du har hittat en produkt du önskar börjar du din beställning genom att klicka på knappen "Lägg i varukorgen". Vi rekommenderar att du skapar ett kundkonto innan du påbörjar din beställning.

Om du redan har ett kundkonto kan du logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

Du kan också göra beställningar utan att registrera ett kundkonto. Följ då bara stegen i beställningsprocessen.