I din leveransbekräftelse hittar du ett spårningsnummer som du kan använda för att när som helst kontrollera statusen på din beställning online. Undantag är leveranser med  Budbee då dom skickar SMS med spårningslänk när dom har mottagit paketet.

Alternativt kan du när som helst se spårningen av försändelsen på ditt kundkonto i avsnittet Beställningshistorik.

Vi rekommenderar också att ladda ner PostNords app om du valt PostNord som transportör. Genom appen kan du följa dina leveranser och göra leveransval.