När din beställning har skickats får du automatiskt ett leveransbesked från oss, som också innehåller en länk för att spåra leveransen av ditt paket.

Vi skickar denna information till den e-postadress som du angav när du gjorde din beställning.

Aktiveringen av det så kallade spårnings-ID:t eller spårningsnumret kan ta upp till 24 timmar.

Du kan spåra ditt paket när som helst:

- med ditt trackingnummer hos vald transportör

- på ditt kundkonto i avsnittet Beställningshistorik

- Om du inte har ett kundkonto hos oss kan du också se din beställning under Beställningsstatus. : https://www.addnature.com/query-order.html

Om spårningen inte har ändrats på mer än tre dagar kan du kontakta vår kundtjänst för att få ett förtydligande. Använd vårt kontaktformulär för detta ändamål.