Du får alltid med ett faktura underlag som en bilaga till leveransbekräftelsen via e-post till den e-postadress som du angav när du gjorde din beställning.

Du kan se din faktura genom att logga in hos Klarna med BankID.

Alternativt kan du efterfråga dintt faktura underlag på ditt kundkonto i avsnittet "Ordrar".

Klicka på knappen "Visa beställning"  på den ordern du önskar en faktura. Uppe i det höra hörnet väljer du sedan "Efterfråga faktura".

En faktura kommer då att skickas till den e-post adress du använde i din order.